Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Afvoer ontstoppen Hoofddorp

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Uw verstopte afvoer snel verhelpen

Bij Hoofddorp 023 begrijpen we dat een verstopte afvoer een groot probleem kan zijn. Onze ervaren loodgieters kunnen u voorzien van effectieve en efficiënte ontstoppingsdiensten voor alle soorten woningen en bedrijven. Wij gebruiken de nieuwste apparatuur voor het ontstoppen van afvoeren en onze ervaren loodgieters maken gebruik van de nieuwste technieken om uw afvoer snel en gemakkelijk te ontstoppen. Wij kunnen alle soorten verstoppingen verhelpen, van haren tot boomwortels, terwijl we uw leidingen beschermen en zo min mogelijk overlast veroorzaken.

Verstopte afvoeren kunnen verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is de ophoping van vuil zoals haar, etensresten en zeepresten. Dit vuil kan zich na verloop van tijd ophopen en uiteindelijk de waterstroom in de leidingen blokkeren. Andere oorzaken zijn boomwortels die in de leidingen zijn gegroeid, gebroken of gebarsten leidingen, of zelfs een verschuiving in de grond waar uw afvoer zich bevindt, die een verkeerde uitlijning kan veroorzaken. Wat de oorzaak van de verstopte riolering ook is, Loodgietersbedrijf Hoofddorp 023 heeft de expertise om het snel en efficiënt te verhelpen. Wij gebruiken hogedrukreiniging om verstoppingen uit alle soorten leidingen te persen. Indien nodig verzorgen wij ook camera-inspecties zodat wij een nauwkeurige diagnose kunnen stellen en problemen met verstoppingen op te lossen.

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Hoofddorp

Tips om een verstopte afvoer te voorkomen

Wij weten dat een verstopte afvoer een lastig en duur probleem kan zijn, dus ons doel is om u te helpen voorkomen dat u een ontstoppingsdienst nodig heeft. Hier volgen enkele tips om ervoor te zorgen dat uw afvoer schoon blijft:
– Wees voorzichtig met wat u door het toilet spoelt, alleen water en toiletpapier mogen door het toilet.
– Gooi etensresten in de vuilnisbak, niet in de gootsteen.
– Giet geen vet of olie in uw keukenafvoer, want dit kan na verloop van tijd hard worden en verstoppingen veroorzaken.
– Verwijder regelmatig haren uit wastafels en badkuipen om verstoppingen te voorkomen.
Heeft u toch een verstopping in uw afvoer? Dan kunt u altijd het beste een loodgieter inschakelen. Wij weten exact wat we moeten doen om uw afvoer te ontstoppen en kunnen dit ook op een snelle en efficiënte manier voor elkaar krijgen. Neem contact met ons op zodra u ons nodig heeft!

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.